BABYMASSAGE
Babymassage is een heerlijk moment om samen te genieten! Baby's zijn gevoelig voor aandacht, rust en aanraking. Tijdens het masseren komt dit allemaal samen. Je leert de technieken volgens de Tibo babymassage methode. Hierin zijn Oosterse en Scandinavische massagetechnieken met elkaar verweven. De nadruk ligt op rust en ontspanning voor je baby. Ook stimuleer je met het masseren de ontwikkeling van het lijfje. Je leert goed te reageren op en te kijken naar de reacties van jouw baby. Door de aanraking leer je de lichaamstaal van jouw kindje nog beter kennen. Dit geeft beide vertrouwen en versterkt jullie band samen.
Babymassage versterkt daarnaast het immuunsysteem en heeft een positief effect op de bloedsomloop, de ademhaling en de spijsvertering. Ook helpt massage bij klachten zoals buikkrampjes, veel huilen, onrustig of snel geprikkeld zijn, overstrekken, slecht slapen of gespannen zijn. Na een massage is een baby vaak heel ontspannen en slaapt dieper.

CURSUSDATA
Momenteel geef ik privélessen en zelf georganiseerde groepslessen aan huis.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken: 06-42367457 of mail naar info@merlevandereep.nl

AANMELDEN
Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

REFERENTIES
Klik hier om te lezen wat anderen vonden van de babymassage lessen.

BABYMASSAGE OP MAAT
Als je liever thuis babymassage wil leren kan dat ook. Vanaf 4 weken na de geboorte kan ik aan huis komen voor privé babymassage.
Samen met een vriendin of buurvrouw, of met een paar moeders van de zwangerschapscursus kan het leren van de massagetechnieken ook heel erg leuk zijn.

BABYMASSAGE CADEAUBON
De babymassage cadeaubon is een origineel cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau! De cadeaubon kan geheel op maat ingevuld worden: van 1 privéles aan huis tot een cursus van 4 lessen op een van de verschillende locaties in de stad!

KOSTEN
Groepscursus 4 lessen 99 euro
Individueel 70 euro per les, 3 lessen 199 euro
2 baby's 40 euro per baby per les, 3 lessen 115 euro
3 baby's 30 euro per baby per les, 3 lessen 85 euro
4-5 baby's 25 euro per baby per les, 3 lessen 75 euro
Lesduur: 5 kwartier
De prijzen zijn inclusief: zoete amandel massageolie, een schaaltje en een cursusboekje

Merle van de Reep is een gekwalificeerd babymassage docente en is aangesloten bij de Vereniging Shantala Docenten (VSD).